Δίκτυο - Interflora

Το Δίκτυο InterFlora, αποτελεί την πιο ευέλικτη, σύγχρονη και αποτελεσματική δικτύωση ανθοπωλείων, εξυπηρετώντας άριστα τις δικές σας ανάγκες για αποστολές λουλουδιών ή/και ποτών, στην Ελληνική επικράτεια, αλλά σε ολόκληρη την υδρόγειο, αφού το δίκτυό μας ανήκει στην παγκόσμια οικογένεια της Fleurop - InterFlora.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Το δίκτυο αποτελείται από 700 περίπου δικτυωμένα ανθοπωλεία σε Ελλάδα και Κύπρο, διεπεραιώνοντας αποστολές λουλουδιών αυτόνομα, χωρίς άλλους ενδιάμεσους, σε παγκόσμια βάση.

Η άψογη λειτουργία του Δικτύου Ιντερφλόρα στην Ελλάδα, είναι αποτέλεσμα της επιλογής καθώς και της εκπαίδευσης των ανθοπωλών-μελών μας, αλλά και της δωδεκάωρης (9:00 – 21:00) υποστήριξης του Δικτύου από εμάς, για όποια διευκρίνιση - παρέμβαση ή οτιδήποτε άλλο απαιτηθεί για την αποστολή σας. Στόχος μας είναι οι δικοί σας άνθρωποι, να παραλαμβάνουν “φρέσκες” τις ευχές σας μαζί με το άρωμα των δικών σας λουλουδιών!

 

Το δίκτυο λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο, με αποτέλεσμα να είναι δυνατές οι παραδόσεις τις Κυριακές, αλλά και τις αργίες.

 

Για αποστολή λουλουδιών κάντε κλικ ΕΔΩ

ΔιόρασηΝΕΤ © Copyright 2000-2018

ΔιόρασηΝΕΤ © Copyright 2000-2018

"η επιδιωκόμενη υπηρεσία να αποτελεί επιτυχές αποτέλεσμα στρατηγικού σχεδιασμού, ποτέ επιχειρηματικού τακτικισμού"

Αρχή μας

  • Ψηφιακή Οικονομία

  • Ηλεκτρονικό Εμπόριο

  • Εφαρμογές Διαδικτύου

  • Προώθηση Επιχειρήσεων

  • Σεμινάρια ανά Τομέα

Τι προσφέρουμε

τηλ. 210-9584184
φαξ. 210-9578600​

ΔιόρασηΝΕΤ
Σόλωνος 63 
Τ.Κ. 17674, Καλλιθέα, Αθήνα

info@diorasinet.gr

Επικοινωνία