Σύστημα Επιστροφής Χρημάτων

Το Σύστημα δημιουργήθηκε με στόχο την ωφέλιμη Σύνδεση Επιχειρήσεων και καταναλωτών/πελατών. Αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων κάθε κλάδου

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Στον σκληρό και πολλές φορές αθέμιτο ανταγωνισμό που βιώνουν σήμερα οι αγορές, πολλαπλασιάζει την πελατεία με γνώμονα το οικονομικό και ποιοτικό όφελος όχι μόνο της επιχείρησης, αλλά και του τελικού καταναλωτή/πελάτη.

 

Αν δραστηριοποιήστε επιχειρηματικά, σε οποιοδήποτε κλάδο λιανικού εμπορίου ή παροχής υπηρεσιών και λειτουργείτε με σεβασμό στον πελάτη, αποκτήστε ένα μοναδικά καινοτόμο εργαλείο πώλησης, που ικανοποιείτε τον πελάτη και προσπερνάτε εύκολα τον ανταγωνισμό σας, ενώ ταυτόχρονα εκτοξεύει την πελατειακή σας βάση στα ύψη.

 

Για πρώτη φορά ένα Σύστημα λειτουργεί αντίστροφα, διότι ωφελεί το 100% των καταναλωτών και από την άλλη, λειτουργεί με επιλεγμένες επιχειρήσεις Ελληνικών συμφερόντων, από το υγειές κομμάτι της αγοράς, που καινοτομούν και προάγουν την επιχειρηματική ηθική.

 

Πλέον οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, αποκτούν ανταγωνιστικά και χρήσιμα για τον πελάτη εργαλεία πώλησης, που μέχρι τώρα διέθεταν μόνο μεγάλες επιχειρήσεις και αλυσίδες.

 

Αν είστε καταναλωτής, δείτε προσεκτικά την ιστοσελίδα του EmporikoNet.gr, αφού σαν ενδιαφέρει, διότι η κάρτα είναι οικογενειακή και δημιουργεί για εσάς ένα Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι, φέρνοντας κέρδος από όλες τις καταναλώσεις των μελών της οικογένειας και από όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα στην Ελλάδα, με πραγματικά Ευρώ στο e-πορτοφόλι σας. Τα χρήματα επιστροφών από την Κάρτα Πελάτη €mporikoNet, τοποθετούνται αμέσως στον κωδικό της δικής σας κάρτας (e-πορτοφόλι ), χωρίς να σας κοστίζει τίποτε και μπορείτε με αυτά να πληρώσετε (ή να συμπληρώσετε) στην επόμενη αγορά σας αντί μετρητών! Με το €mporikoNet, κερδίζετε από παντού επιστροφές και χωρίς την κάρτα, αρκεί να θυμάστε τον κωδικό ή απλά… το όνομά σας!

 

Η κάρτα Πελάτη €mporikoNet, Λειτουργεί ελεύθερα, ΧΩΡΙΣ τη χρήση πιστωτικών καρτών ή την υποχρέωση τραπεζικών πληρωμών. Παράλληλα, βάζει τίτλους τέλους στις δαιδαλώδεις και πολλές φορές σκοτεινές διαδικασίες συγκέντρωσης/εξαργύρωσης πόντων, καθώς και στον εξαναγκασμό αυτό να γίνεται μόνο στο κατάστημα που αγοράσατε. Είναι η μοναδική κάρτα, που όχι μόνο δεν την πληρώνετε, αλλά με κάθε συναλλαγή …σας πληρώνει!

 

Το Σύστημα Επιστροφής Χρημάτων Δικτυώνει την αγορά και Συνδέει ωφέλημα, εσάς τον Καταναλωτή Πελάτη με την Επιχείρηση! Μεγάλη προσοχή δόθηκε στην καθαρότητα του Συστήματος, στη σχέση Επιχείρησης και Πελάτη, σε ότι αφορά την έντιμη λειτουργία του σε όλη την Επικράτεια, αφού ουσιαστικά εσείς κρατάτε ζωντανές τις αγορές. Σε περίπτωση που κάποιο κατάστημα, αρνηθεί ή αποκρύψει σκόπιμα συναλλαγή Επιστροφής με αποτέλεσμα την οικονομική βλάβη σε βάρος σας, τότε υποχρεώνουμε το κατάστημα να καταβάλλει στο διπλάσιο την επιστροφή της συναλλαγής, διαφορετικά διακόπτουμε οριστικά τη συνεργασία, ενώ η εταιρία καταβάλλει σε εσάς το ποσό που δικαιούστε!

 

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ ΕΔΩ

ΔιόρασηΝΕΤ © Copyright 2000-2018

ΔιόρασηΝΕΤ © Copyright 2000-2018

"η επιδιωκόμενη υπηρεσία να αποτελεί επιτυχές αποτέλεσμα στρατηγικού σχεδιασμού, ποτέ επιχειρηματικού τακτικισμού"

Αρχή μας

  • Ψηφιακή Οικονομία

  • Ηλεκτρονικό Εμπόριο

  • Εφαρμογές Διαδικτύου

  • Προώθηση Επιχειρήσεων

  • Σεμινάρια ανά Τομέα

Τι προσφέρουμε

τηλ. 210-9584184
φαξ. 210-9578600​

ΔιόρασηΝΕΤ
Σόλωνος 63 
Τ.Κ. 17674, Καλλιθέα, Αθήνα

info@diorasinet.gr

Επικοινωνία